Pozdravljeni!

Obiskali ste starejšo spletno stran BEAM Electrolux. Za nadaljevanje z brskanjem po novi strani, ki jo redno posodabljamo kliknite

TUKAJ

Sesalne enote

Sesalne enote Beam Electrolux so izdelane iz najsodobnejših materialov in imajo vgrajene inovativne patentirane rešitve. Zato, da Vam bodo dolgo in dobro služile. Na voljo je dovolj modelov za različne potrebe, tako, da lahko vedno izberete pravi izdelek za pravo ceno.


Zato, da ne boste nikdar, ampak res nikdar več ugotavljali, da “vleče” preslabo.

Sesalni pribor

Sesalni pribor je eden od pomembnejših delov Vašega centralnega sesalnega sistema, saj ga boste uporabljali dan za dnem . Biti mora ergonomičen, učinkovit, trpežen in funkcionalen. Prav iz tega razloga imate pri Beam Electroluxu možnost izbrati najboljše.


Lahko se zgodi, da ga bodo želeli uporabljati prav vsi člani vaše družine.

Sesalni dodatki

Beam Electrolux centralni sesalni sistem Vam ponuja mnogo inovativnih in kvalitetnih sesalnih dodatkov, s katerimi boste lahko očistili res vsako površino. Izvolite izbrati tiste, ki jih boste potrebovali – prikrojite si pripomoček Vašim željam in potrebam.


Dodatni priključki za krtačenje domačih ljubljenčkov ali sesanje tipkovnice...

Izgradnja

Beam Electrolux sistem lahko vgradite ob gradnji novega objekta, prav nobenih ovir pa ni za vgradnjo v že zgrajen objekt. Lahko Vam ga vgradi naša izkušena ekipa monterjev, lahko pa se vgradnje lotite sami ob pomoči naših izkušenih strokovnjakov.


Beam CSS lahko vgradimo v vsak objekt, novogradnjo ali obstoječe stanovanje.
Link do prenovljene strani
Croatian Serbian BiH Montenegro

Kontaktni podatki

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
www.omegadoo.si  

Obiskovalci: 95736